Decorett

Ge ditt hem en unik touch med vårt extraordinära sortiment inom inredning. Hos oss hittar du exklusiva produkter inom heminredning som är handplockade för att skapa en personlig och oöverträffad atmosfär i varje rum. Gör ditt hem till just ditt med vårt unika sortiment inom inredning!

Vi har som mål att erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av noggrant utvalda varor inom heminredning i hög kvalité, som gör att både vi och våra kunder sticker ut från resten. Vi kommer att ha det du letat efter och inte hittat någon annanstans på den svenska marknaden. Alla produkter vi säljer har vi på vårt lager i Sverige. Därför kan vi erbjuda en snabb leverans på 1-4 vardagar!

 

Hemsida

För närvarande är vår hemsida under uppbyggnad, därför kan det kännas lite tomt på vissa ställen, men håll utkik mer produkter kommer inom kort! Vi tar emot beställningar som vanligt.

 

Miljö

Ser paketeringen konstig ut? Vi på Decorett värnar om miljön och konsumerar inte mer än nödvändigt. Därför återanvänder vi emballage och packprodukter från våra egna leveranser.

Företagsinformation

Decor1 AB
Org. nr 559363-3307

Kontakt:
Kundservice@decorett.se

Postadress:
Decor1 AB
Box 2152
650 02 Karlstad

Se våra fina omdömen

Se våra fina recensioner från våra uppskattade kunder. Blev du nöjd med din beställning? Lämna oss gärna en recension, det uppskattar vi!