Alberto väggklocka

Från: 699 kr

Att leta efter en passande klocka för ditt hem kan vara en tidskrävande och svår uppgift. En väggklocka är trots allt inte längre bara funktionell, utan måste också matcha inredningen.

Alberto väggklocka är ingen standard guldklocka som du hittar i många hushåll. Våra kunder som köpte denna vackra guldfärgade klocka letade uttryckligen efter en exklusiv iögonfallande klocka på väggen.

Alberto XL som är vår största variant av denna modell har en diameter på 80 cm, vilket gör den omöjlig att missa! Har du en vägg i hemmet som ser tom ut? Då behöver du inte leta längre, med denna stora väggklocka täcker du enkelt en vägg och samtidigt tar ditt hem till nästa nivå av exklusiv iögonfallande heminredning.

Alberto serien finns i fyra storlekar och även i andra färger!

Dela produkten

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Produkt information

Beskrivning
  • Diameter: 42 / 52 / 62 / 80 cm
  • Material: Metall
  • Märke: LW-Collection
  • Tyst väggklocka med svepande visare

1 recension av Alberto väggklocka

  1. Danjel M. (verifierad ägare)

    Jag hade beställt en stor väggklocka från ett etablerat företag, den kostade 2300 kr, 75 cm stor. När jag får klockan är jag verkligen besviken, jag letar efter andra väggklockor och finner den här på Decorett. Den kostade halva priset och kvaliteten är dubbelt så bra. Jag är troligt nöjd med frakten, det tog bara en dag att få varan. Jag kommer att beställa fler saker från denna sidan. Produkten håller vad den lovar och bilden är inte missvisande på något vis.

Skriv en recension

Du gillar kanske också…

-20%
Nyhet!
52 cm
+2
Från: 799 kr
52 cm
+2
Från: 749 kr
-15%
-14%
52 cm
+2
Från: 799 kr Från: 689 kr

Senast visade produkter

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra dina webbläsarinställningar godkänner du att vi använder cookies. När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår cookies & integritetspolicy.